En iyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?

BUZSU CODE En İyi Su Arıtma Cihazı

En iyi su arıtma cihazları hangileri? İş yerim için hangi marka su arıtma cihazı almalıyım? Ev tipi en kaliteli su arıtma cihazı hangisi? En iyi su arıtma cihazı tavsiyeleri nelerdir? Tüm merak ettiğiniz konulara değineceğiz.

Bugün sizler için hangi su arıtma cihazını almalıyım sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Bir çok kişi su arıtma cihazı alırken hangisini almalıyım, En iyi su arıtma cihazı, nasıl bir cihaz almalıyım? Alıcıların çok fazla bilgim yok yanlış bir cihaz almak istemiyorum gibi aklında sorular oluşmaktadır. Bizlerde bu tür kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla su arıtma cihazlarının bazı püf noktalarından bahsetmek ve bu sayede bilgisi olmayan alıcılara da bu şekilde yardımcı olmak istiyoruz.

Su arıtma cihazları, şebeke veya damacana sularını arıtmak için ev tipi veya sanayi tipi modellerde üretilmektedir.

Farklı çalışma prensipleri ve tiplerde tasarlanan su arıtma cihazı fiyatları, özelliklerine göre farklılık gösterir. Su arıtma cihazı fiyatı, filtre sayısına göre de değişir. Su arıtma cihazı alacaksanız iyi markalar arasında Buzsu Arıtma Code Serisi, Conax, Comtech, Puretech, Buzsu Naturalsnet gibi NSF sertifikalı ürüne sahip firmalar vardır. Üstün teknoloji ürünlere sahip alkali su üreten cihazlara sahip markaların Cihazları ve Filtre setlerinin orijinal ürünlerini inceleyerek sitemizden satın alabilirsiniz. 

Peki, en iyi su arıtma cihazı hangisidir? En iyi su arıtma cihazı nasıl seçilir?

En İyi Su Arıtma Cihazı Filtresi Hangisidir? 2021 su arıtma cihazları arasında en çok verim alınan ve 2020 yılının da trendleri olan markaları size tanıtmak istiyorum. İş yeri için ve ev için olmak üzere iki farklı açıklama yapacağım.

Bu markaları tanıtırken öncelikle;

  • -Kullanışlılığı,
  • -Verimliliği,
  • -Enerji Tasarrufu,
  • -Ergonomik Tasarımı,
  • -Yedek Parça Teminleri,
  • -Filtre Ömürleri,
  • -Arıza Çıkarma Süreleri,
  • -Artı ve Eksi yönleri,
  • -Kronik Sorunları,

gibi yönleri ele alınacaktır.

En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi? (Ev için)

Eviniz için hangi su arıtma cihazını almalıyım diyorsanız veya hangi markayı alacağınız da kararsız iseniz okumaya devam edin. Bu aşamada çok dikkat etmeniz gereken bir püf nokta vardır.

Ev su arıtma cihazları iki çeşittir. Tezgah üstü ve tezgah altı olmak üzere. Yani tezgah delinerek musluk takılması sonucu çalışan ve direk tezgah üstü su arıtma cihazları vardır. 
Eğer kiracı iseniz veya tezgahınızı deldirmek istemiyorsanız sizlere tezgah üstü su arıtma cihazlarını tavsiye edebilirim.   
Verimlilik açısından en iyi su arıtma cihazı ise pompalı ve tezgah altı cihazlardır.
Sizler için ürünlerin açıklamalarının yazdığı en ucuz ve uygun fiyatlı filtreli 4 adet ürün linkini paylaşıyorum.

Ev Tipi En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

Su arıtma cihazı tavsiye konusun da her alanda her mecrada araştırmalar yaptınız , su arıtma tavsiyesi hakkında bir sürü makale okudunuz buna rağmen aklınızdaki sorulara cevap bulamadıysanız doğru yerdesiniz. Su arıtma cihazı tavsiye yazımızda sizlere en popüler , en kullanışlı ,  en maliyetli ve en çok tercih edilen su arıtma cihazlarını tanıtacağım. Pompalı yada pompasız açık yada kapalı kasa hangi su arıtma cihazını tavsiye edersiniz sorusuyla aklınızı meşgul etmeyin.
En iyi su arıtma cihazı tavsiye 

Dünyanın En İyi Su Arıtma Cihazı Buzsu Code Buzsu su arıtma sistemleri olarak her zaman ilk hedefimiz müşterilerimize taze ,  sağlıklı , güvenilir bir su sunmaktır. Dünyanın en iyi su arıtma cihazı olan CODE  Permeate pompası ile şimdi %80 daha az atık su vererek hem ekonomik hemde kalite anlamı ile bunu sizlere tamamıyla sunuyor. Buzsu  Code su arıtma cihazı anti bakteriyel , dayanıklı fiber malzemeden üretilmiştir. Üretiminde asla ve asla atık plastik kullanılmamıştır. Günümüzde sağlıklı mineralli suya ulaşmak oldukça zor. Damacana sularına bağlılık arttığından ve maliyet olarak yüksek olması nedeni ile bütçemizi oldukça sarsmaktadır.  Her zaman taze bol oksijen ve mineralli filtreleri sayesinde mükemmel tazelikte ve yumuşaklıkta bir su sunmaktadır.

Teknik Özellikleri;

  • 12 '' İnline Filtre 
  • Filmtech Membran 75 Gpd 
  • 8 litre Anti Bakteriyel Tank
  • 100 Gpd Pompa ( 24v Elektrikli İsteğe Göre ) 
  • Kaçak Sızıntı Önleyici sensör
  • FİBER DAYANALIKLI GÖVDE PASLANMAZ ÇELİK TANK
  • 8 RENK SEÇENEĞİ

Tasarım

Dünyanın en iyi arıtma cihazı olan buzsu  Code tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor.  Türk otomobil firması olan '' TOGG '' yerli ve milli arabamızın çizimlerini yapanmühendisler tarafından tasarlanmıştır. Kompakt yapısı sayesinde tezgah altı su arıtma cihazlarının en az yer kaplayan su arıtma cihazıdır. Tasarım severleri de unutmadık , sizlerden gelen talep doğrultusunda şekli ve tasarımı günümüz yeni nesil cihazlara uygun olmayan su arıtma cihazlarını geride bıraktık. Biz sizler için geleceği tasarlıyoruz.

Dış Gövde

En iyi arıtma cihazı olarak bilinen Buzsu Code  siz müşterilerimizin bütün isteklerine cevap veriyor. Hangi plastikten üretildiği belli olmayan ve çoğu atık plastik kullanan ucuz çin malı arıtma cihazlarını alarak sağlığınız ile oynamayın.  Buzsu Code Tamamen fiber malzemeden üretilmiştir. Sizler ve sağlığınız için maliyetten asla kaçınmıyoruz. Fiber dünyanın en sağlıklı , en dayanıklı ve en antibakteriyel yani bakteri tutmayan malzemesidir. Her ne kadar maliyet olarak yüksek olsa bile sizlerin sağlığı için cihazımızda fiber malzeme kullandık.

Code Su arıtma Cihazı Renk seçenekleri:Beyaz, Kırmızı, Mor, Turkuaz, Açık kahve, Limon sarısı, Derin siyah ve inox renkleridir.

Kullanılan Filtreler

Su arıtma cihazımızda kullandığımız filtreler 1. sınıf en iyi su üreten filtrelerdir. Menşei Kore olan bu filtreler sizlere her zaman bol mineralli , taze ve oldukça lezzetli bir su sunar. Arıtma cihazımız 6 filtreden oluşmaktadır ve bu sayede sizi filtre maliyetinden kurtarır. İçerisinde kullanılan filtrelerin her biri özenle seçilmiş ve gerçekten temiz ve sağlıklı su üretmeleri için özenle seçilmiştir. Cihazımızda yeni nesil filtreler kullanılmaktadır. Yeni nesil filtreler çubuklu sistem olup sizleri değişim sırasında asla yormazlar. Nedeni ise pratik şekilde takılıp çıkartılır. Bu sayede en çok tercih sebeplerinden biridir.

1- Filtremiz 5 Mikron PP Sediment Filtre ( Ultra sıkıştırılmış Özel bir malzeme)

5 Mikron PP Sediment filtre arıtma cihazının ilk filtresidir. Bu sayede şebeke suyunuzdan gelen herhangi bir , kum , tortu , pas , kir ve 5 mikron boyutunda bütün parçacıkları hapsederek suyunuzdan ayındırır. Bu arındırma işlemi diğer filtrelerinde ömrünü uzatır.

2- Filtremiz GAC Aktif Karbon Filtre 

Gac aktif karbon filtresi bildiğiniz gibi su yumusatma sistemlerinde kullanılan reçinedir. Bu reçine o kadar güçlüdür ki hiçbir bakteri ve mikroorganizma bu filtreden geçemez . Gac karbon fitlresi iyonizer özelliğide taşır . Bu özelliği sayesinde suyun sertliğini alır içerisindeki kireci , kloru tutar ve suyunuzdan ayırır. 

3- Filtremiz Coconut Bazlı CTO Aktif Karbon Filtre

Şebeke suyumuz evlerimize gelirken bir sürü metal ve ağır metallere , kirece ve klora maruz kalırlar . Şebeke suyunu arıtmadan içmek vücut için oldukça zararlıdır. CTO Aktif karbon filtresi extra coconut yani doğal hindistan cevizi bazlıdır. Bu sayede daha ilk aşamalarda suyunuzun  o lezzetli tadı oluşmaya başlar. CTO aktif karbon filtresi suda askıda bulunan ağır metalleri alır. Bu ağır metalleri vücudumuzun atması oldukça zordur . Ama arıtma cihazımızdan çıkan o lezzetli suda asla ağır metal , klor , kireç ve bakteri olmaz.

4- R.O Membran Filtre Filmtech En az atıklı en iyi ters ozmos filtresi

Bilindiği gibi en iyi membran tersozmos filtre  Filmtech membran fitredir. En başta yeni nesil ve en iyi değiştik ya...! evet kullandığımız ana membran filtre filmtech dir. Peki Membran filtre nedir ? ne işe yarar;

Membran filtre su arıtma cihazlarında atık , kanalizasyon suyunu bile arıtıp içmek için uygun hale getiren bir filtre çeşididir. Membran filtre içinde bulunan sistem sayesinde sudaki bütün zararlı mineralleri ortadan kaldırır. Membran filtre suyun sanayide , evsel amaçlarlada kullanımı için de en etkili filtreleme işlemi yapar.

5- Alkali Filtre ( ph Filtresi )

Alkali filtre içme suyumuzun sertlik ve yumuşaklığını ayarlar. Her il ve ilçemizde su aynı değerlerde değildir ve düzensizdir. Bazı bölgelerimizde şebeke suları çok  sert olmakla birlikte bazı bölgelerde ise oldukça yumuşaktır. Bu su farklılıklarını ortadan kaldıran filtre alkali filtredir. Sudaki '' PH '' dediğimiz değerleri düzenler  ve sizlere o alışık olduğumuz su yumuşaklığını sunar. Evet bu kadar özellik aynı cihazda olması sizce de oldukça şaşırtıcı değil mi ? Boş yere Dünyanın En İyi Arıtma Cihazı Demiyoruz. Gelin sonraki filtremize geçelim

6- Coconut Bazlı Doğal Tatlandırıcılı Mineral Filtre

Arıtma cihazımızın son filtresi mineralli tatlandırıcı filtredir. Suyumuzu bütün bakterilerden ve mikroplardan temizleyip arındırdıktan sonra geldik suyumuza o doğal alışık olduğumuz tadı ve mineralleri eklemeye. Bu işi en iyi yapan ise coconut bazlı doğal mineralli tatlandırıcı filtredir. Arıtma cihazımızın bütün aşamalarından geçen o mükemmel temizlikteki ve berraklıktaki su son olarak coconut bazlı doğal mineralleri filtreden geçerek musluğumuzdan sizlere ulaşır.


En iyi su arıtma cihazı tavsiye 2: Naturalsnet Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı

Su Arıtma Cihazlarının İki Numarası; Su arıtma cihazlarının iyilerinden biridir. Şık bir tasarıma sahiptir. Kullanımı oldukça kolaydır. Ev ve iş yerlerinizde tezgah altı olarak bu cihazı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Alan işgal etmez. Estetik açıdan da rakiplerine göre bir adım öndedir. Alanının en iyilerinden biri olmasına rağmen fiyatı diğer arıtma cihazlarına göre oldukça uygundur.  Su arıtma cihazı kalitenin enlerindendir. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlarla da en iyi cihazlardan biri olduğunu kanıtlamıştır. Cihazınızı tezgah altı kullandığınız zaman, tezgah altında karışıklığa ve kötü bir görüntüye sebebiyet vermez. Özellikleri ve kalitesi kendini kanıtlamıştır. Üstelik en çok tercih edilen ürünlerden biridir. 

3: Naturalsnet Açık Kasa Su Arıtma Cihazı

Alanının En iyisi; Tasarım Harikası; Üreticileri tarafından insan sağlığı açısından her ayrıntı düşünülerek üretilen en iyi su arıtma cihazıdır. Membran filtrenin ayırdığı yararlı mineralleri son aşamada suya tekrar ekleyebilme özelliğine sahiptir. Tezgah altı kullanılabilmektedir. Naturalsnet serisi oldukça kaliteli bir seridir. Su arıtma cihazı alırken tercihleriniz arasında ilk sıraları kesinlikle hak eden bir cihazdır. Kalitesini ve alanın en iyisi olduğunu kanıtlamıştır. Kullanıcılar tarafından daima memnuniyetle ve güzel yorumlarla karşılaşmıştır. Naturalsnet su arıtma cihazı serisi çok şık bir tasarıma sahiptir. Yalnızca görünüm açısından değil her açıdan en kaliteli ve kullanışlı cihazlardan biridir. Kullanıcılar yüzde 99’luk kısmı tarafından tavsiye edilmektedir. Bu kaliteyle tanışmak sizin de hakkınız. Fiyat ve kullanım açısından en iyisidir. 

 4:Comtech EW 510B Su Arıtma Cihazı

Ergonomik ve şık tasarımı ile rahatlıkla kullanabilceğinizi bir cihazdır. Dar mutfak tezgahı altlarında çok fazla yer kaplamayan yapısı ile harika bir tasarruf sağlamaktadır. En avantajlı yönlerinden bir tanesi pis su atık miktarının çok düşük olmasıdır. Elde ettiği kaliteli ve lezzetli su ile sizleri memnun edecektir. Fiyat aralığı olarak biraz yüksek gelebilir ancak en iyi kalitede suya sahip olmak için verilmeyecek fiyatlar değildir.

Kısaca sıralayacak olursak en verimli su arıtma cihazları aşağıdaki gibidir.

En Verimli Su Arıtma Cihazları

Buzsu Code 

NaturalsNet Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı

NaturalsNet Açık Kasa Su Arıtma Cihazı

Optima Su Arıtma Cihazı

Puretech Yakut Su Arıtma Cihazı

Comtech EW 510B Su Arıtma Cihazı

İş Yeri İçin En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?

İş yeriniz için su arıtma cihazı almak istiyorsanız bu durumda dikkat etmeniz gereken bir kaç püf noktadan ve tavsiye ürünleri paylaşmak istiyorum. 

İş yerinizde çalışan personel sayısına göre su arıtma cihazınızı seçmelisiniz. Örneğin günde 100 litre su tüketen bir iş yeri için orta ölçekli bir arıtma cihazı alınabilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken  nokta şudur. Eğer 100 litre kadar su tüketiliyor ise sebil özellikli su arıtma cihazı kullanmak size avantaj sağlar. 

Avantajları:

  • -Her mevsim istediğiniz suya erişebilirsiniz.
  • -Kış aylarında sebil sıcak su bölmesini aktif kullanabilirsiniz.
  • -Yaz aylarında ise buz gibi ve arıtılmış su içebilirsiniz.
  • -Buzdolabı veya ocak kullanmak zorunda kalmazsınız.
  • -Diğer sebil modellerinde olduğu gibi damacana taşımak zorunda da olmazsınız.
  • -7/24 sıcak ve soğuk suya sahip olursunuz.

İş yeri tipi en iyi su artıma cihazı: Tezgah Üstü Su Arıtma Sebili

İş yeri tipi en iyi su arıtma sebili: Arıtmalı Su Sebili - Sıcak ve Soğuk

Cafe, Lokanta, Kahvehane, Ofis vb: Lifetech TL-400 Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Fiyatları

En iyi su arıtma cihazlı fiyatları NSF sertifikaları, Water Quality belgeleri, garanti süreleri, arıtma kapasiteleri, filtre kaliteleri ve ömürlerine göre değişkenlik göstermektedir. En iyi su arıtma cihazı fiyatlarını etkileyen başlıca faktörler bunlardır.

Su arıtma cihazları sahip olduğu arıtma özelliklerinin yanı sıra farklı hizmetler sunmakta. Suda ki zararlı minerallerin yanında filtrelenen yararlı mineralleri yerine koymak amacıyla bir çok filtre kullanılmakta ve suyun pH değeri artırılarak üstün kaliteli su haline getirilmektedir. Firmamız Buzsu Arıtma kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini gözeterek en iyi su arıtma cihazları ile hizmet vermektedir.

Yukarıda tavsiyede bulunduğumuz ürünler Donanım Haber, Ekşi sözlük ve Kadınlar kulübü gibi forum ve platformlarda en çok önerilen ve tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. 

Müşteri yorumları sizler gibi alacak müşterilerimizin fikir sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır. En iyi su arıtma cihazı yorumları için ürünlerimiz altıdaki yorumlar bölümünden yorum yapabilirsiniz.

En iyi su arıtma cihazı markaları arasında 2018, 2019 ve 2020 yıllarında trend olan ve şikayet almayan ürünlerimizi ev tipi ve iş yeri tipi su arıtma cihazları altındaki tavsiye linklerin de bulabilirsiniz. (Yukarıda)


Peki o zaman dünyanın en iyi su arıtma cihazı hangisidir?

Dünyanın en iyi su arıtma cihazı hangisi diye soranlar için en iyi göreceli bir kavramdır. Ancak piyasadaki en iyi su arıtma cihazı Buzsu Code ürünüdür.
En iyi su arıtma cihazı filtresi veya filtreleri Buzsu Code Marka filitrelerdir. En uygun su arıtma cihazı fiyatları yaklaşık olarak 1500 Tl'den başlamaktadır.
En iyi su arıtma cihazı kullanıcı yorumları için ürün altındaki yorumlar kısımına bakabilirsiniz. 

Şimdi dünyanın en iyi su arıtma cihazı olarak Buzsu Code Serisini önermiştik. Peki dünyanın en iyi su arıtma cihazı ünvanını eline alan bu cihazı tanıyalım.

Dünyanın En İyi Su Arıtma Cihazı

Dünyanın en iyi su arıtma cihazı ve 2021 yılına adından söz ettirerek giren trend cihaz Buzsu Code Antibakteriyel Su Arıtma Cihazıdır. Sağlık ve hijyen koşullarının üst seviyede tutulması gereken günümüz dünya koşullarında paranızı çöpe atmayacağınız bir üründür. Şık tasarımı ile göz dolduran, lezzetli ve yüksek ph değerine sahip su üretene bu su arıtma cihazı sizleri memnun bırakacaktır.

Buzsu Code  Antibakteriyel Su Arıtma Cihazı diğer su arıtma cihazlarında olmayan yada tam fonksiyonel çalışmayan eksileri giderilerek tasarlanmıştır. Sizler için cihaz linkini aşağıya bırakıyorum.
Link:Dünyanın En iyi Su arıtma Cihazı Buzsu Code Su Arıtma Cihazı

Su Arıtma Cihazı Markaları

Su kimyasal yapısından ve akıcılığından ötürü yeraltından çıkıp bize ulaşana kadar geldiği yol süresince karşısına çıkan klor,kireç gibi ağır metalleri, virüsleri, mikropları kendi içine katar. Su arıtma cihazının yorumlarında da görüyoruz kullanıcıya suni ve zararlı bir yöntemmiş gibi geliyor, ama suyu arıtmak çocuklarımız ve bizim için güvenle su içebilmemizi gerçekleştiren bir işlemdir.

Suyu arıtmanın asıl nedenlerinden biri günümüzde artış gösteren nüfus yoğunluğu sonucu ortaya çıkan kirli suyun artması ve temiz su ihtiyacının fazlalaşması kaynaklıdır. bundan sonra suyu arıtmasının yetersiz kalması ve insan nufüsündan kaynaklı natural olmayan kirlenmedir.

Bunun dışında içme suyumuzu arıtma amacımız renk ve kokulardan kurtulmak; klor,kireç gibi ağır metallerden arındırmak; mikropları gidermek ,asitlerden temizlemek ve suyu yumuşatmaktır.

Suyu arıtmak amacıyla belli başlı işlemlerden geçirmemiz gerekmektedir. Arıtma sistemlerinde ilk işlemler klor, kireç gibi ağır metaller, tortu vb. maddeleri süzmesi, ikinci olarak elinizde kaliteli bir su arıtıcı sistemi varsa natural mineral taşlarından meydana gelen mineral filtreden geçerken suya mineral katan bir filtresi bulunuyor ancak bu işlemler kalitesine, aygıt fiyatına ve çoğu etkene bağlı olarak değişmektedir. En iyi su arıtma cihazı fiyatları genelde ortalama fiyatlardan biraz yukarıda olmaktadır.

Su arıtma cihazı üreten markaların bazıları;

  1. Ameripure
  2. Arçelik
  3. Buzsu Code
  4. Coway 
  5. Comtech
  6. Conax
  7. Puretech
  8. Ravent
  9. ihlas Aura Cebilon
  10. LG  
  11. Lifetech
  12. Ecosoft
  13. Express Water
  14. Brita Maxtra
  15. Berraksu
  16. Delonghi
  17. Woongjin Eversky
  18. Amway Spring Water
  19. Mitsubishi Cleansui
  20. BMB
  21. Fakir
  22. Puricom
  23. Pure-Pro
  24. Royal Green
  25. Rainwater
  26. Tecflo
  27. SenWater
  28. Raks
  29. HSC
  30. Hayzek  
  31. Hyundai
  32. Zanussi
  33. Atlas Filtri
  34. Aquasoft
  35. Dyson
  36. Aqua For Life
  37. Hotpoint-Ariston
  38. AO Smith
  39. Conti
  40. LotusWater
  41. Samsung
  42. Aqua
  43. AquaLine
  44. Midea  
  45. Panasonic  
  46. Waternet
  47. Waterlife
  48. Woongjin Eversky


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ