MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ

            MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ                                      gif032f9b8117b51e17.gif       

 
                                                             KİREÇ LEKELERİ , TORTULARI VE VERDİĞİ ZARARDAN SİZLERİ KURTARIYORUZ                                       

                             


                                                 UltraMag  Montajı Nasıl Yapılır ?

                                 
En iyi Manyetik kireç önleyici cihazı  
Ultramag  Manyetik Kireç Önleyici                      

Müstakil evleriniz, Villa, Daire Tipi, Konut ve Sitelerde kolaylıkla monte edile bilen Kullanımı ve boyutları ile oldukça pratik bir yapıya sahip doğal bir Manyetik Kireç Önleyici olan  Manyetik Cihazımız; içinde bulunan Değerli madenden oluşan N52 neodimyum 1 tanesi 14800 Gauss Gücünde olan 25x25x5 mm kalınBlok Ndfeb N52 Neodymium mıknatısların cihazın içersinde  En yüksek gaus gücü elde edilmesi için Almanyanın  Manyetik Mıknatıslar hakkında çalışma yapan mühendisler tarafından Arge desteği alınarak  Cihazımız içerisinde  25x25x5 mm N52 Blok Manyetiklerin dizilimi ve sıralanışı förmüle edilerek (SS NN gibi) bu çalışmalar sayesinde en yüksek Tesla manyetik gücü yaratılmış olup suda ki kristal yani kireç yapının en iyi şekilde parçalanmasını sağlar ve kirecin birleşme ve yapışma özelliğini kaybettirir.
Umut değil Gerçek çözüm %80 kireci azaltır kirecin plaka oluşumunu ve kirecin zararlı etkilerini  %99 engeller ve kireç is şeklinde kalır ve bu kalan magnezyum sülfat yani tuzdur zararı yoktur faydası vardır.

Suda ağırlıklı olarak bulunan iğneli yapıdaki kalsit kristallerini, aragonit dediğimiz yuvarlaksı iğne uçsuz yapıya dönüştürür. Kirecin Saçlarınıza ve teninize yapışmasını önler. Su moleküllerini hiç bir şekilde biyolojik değişikliğe uğratmaz, Neodymium mıknatıslar Cihaz içinde Özel bir pba içermeyen yuvalarında korumalıdır su ile mıknatıs hiç bir şekilde temas etmez suda basıncında değişikliği yaratmaz.. -25 +80 dereceye kadar sıcaklık derecelerine dayanıklıdır. 35 Bara kadar basınca dayanıklıdır. Cihazdan geçen Suyun teması Yüksek kalitede Dikişsiz 304 Paslanmaz çelik krom (çelik tencere çeliği) borudan geçerek sağlıklı şekilde evinize ulaşır. 

wikipedia ansiklopedi yazısı: Manyetik su arıtmayı araştırırsanız, Klaus Kronenberg'in çalışmalarına ilişkin referansları ve Eylül 1985'te IEEE İşlemleri Manyetik Alanlar'da yayınlanan "Manyetik alanların hareketli su üzerindeki etkilerine ilişkin deneysel kanıtlar" da öne sürülen iddiaları hemen bulacaksınız. İddialar şunları içerir:

  • Tortu oluşumu miktarında üçte iki oranında azalma
  • Tedavinin etkileri birkaç hafta sürebilir ancak olumlu sonuçları bilimsel olarakda ve  gözle de görülebilir.


Daire, Konut, Sitelerde villa ve müstakil evler için
ultramag manyetik kireç önleyiciyi, dairelerin ana su girişi olan , su saatinin çıkışına monte edebileceğiniz gibi; site veya apartmanın ana su hattına da monte edebilrsiniz. Ana girişe takılmış olan Ultramag, evinizde bulunan çamaşır, bulaşık makinesi, kombi ( kullanım suyu hattı) , termosifon, varsa güneş enerjisi, duş sistemi , elektrikli su ısıtıcılar ve benzeri ev gereçlerini kirece karşı koruyarak, kullanım ömrünü uzatacaktır.


Evsel ve Sulama suyunu arıtmak için manyetik su arıtma cihazlarının kullanılmasının su verimliliğini artıracağı ve dolayısıyla önemli ölçüde su tasarrufu sağlayacağı bilimsel bir gerçektir.  Mevcut ve gelecekteki su kıtlığı bağlamında, manyetik arıtma yoluyla sulama suyunda küçük bir tasarruf (ihtiyatlı olarak% 5) bile ulusal olarak büyük tasarruflar anlamına gelecektir.


Bilimsel çalışmalar tarafından su verimliliğini artırmak, su tasarrufu sağlamak, Kireç ve  yüksek TDS ve metal pas oluşumunu en aza indirmek ve çevre sağlığını korumak için manyetik su arıtma teknolojinin uygulamaya konulabileceğini göstermiştir.  Ultramag  water conditioner  Teknolojisinin daha düşük kaliteli suları (atık ve tuzlu su) daha sürdürülebilir hale getirdiği kanıtlanmıştır ve genel olarak Evsel ve tarımsal amaçlar için su kalştesini artıracaktır.  Genel olarak, teknoloji kullanımı, hem kentsel hem de kırsal alanlarda Konutlar apartmanlar siteler okullar fabrikalar ile sanayi endüstriyel kuruluşlar  ve tarım endüstrisinin uzun vadeli yaşayabilirliğinin ve sürdürülebilir ekonomik kalkınmanın iyileştirilmesine yardımcı olacaktır.


Türkiyede Tek Tüm Sertifikalara sahip Ve testlerden geçmiş tek cihazdır.
ISO 9001-2015 /TSE EN ISO 12100-2010 /TS EN 60204 
CE TR-21-0221 Sertifika Numarası 
Ayruca Avrupa Su Tesisatı bağlanan ürünler ait verilen WRAS sertifikalı
6 AY İADE 
10 YIL GARANTİ
50 YIL BAKIMSIZ ÖMÜRLÜDÜR.
Adınıza Faturalı ve TSE garanti belgeli kaşeli imzalı olarak seri numarası ile sisteme kaydedilerek garantisi açılır.
Orjinallik Bandrolleri sayesinde Ürün sahteciliğine karşı korumalı Barkod ve Hologramlıdır. Orjinal ürün kamera tutarak test edilebilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En iyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?